Onze retro foodtruck

Quichenette is een fully-equipped retro foodtruck van waaruit we onze artisanaal bereide quiches samen met de door ons geselecteerde wijnen tot bij de klant brengen. Wekelijks zijn we terug te vinden op de Dokmarkt in Antwerpen maar ook privé-evenementen en bedrijfsfeesten behoren tot onze mogelijkheden. Bovendien werken wij ook op bestelling zodat u op desgewenst tijdstip van onze quiches of wijnen kan genieten.

Onze quiches worden dagelijks met verse en kwalitatieve ingrediënten bereid. Ons assortiment wijzigt voortdurend en we spelen in op de seizoensgebonden trends. Een aantal voorbeelden van “klassiekers” vindt u hier. Op basis van de (seizoensgebonden) quiches die we aanbieden, selecteren we een aantal wijnen die de gastronomische lunch of diner vervolledigen.

Mede door de compacte afmetingen van onze foodtruck (slechts 3 meter lang en breed) en onze beperkte vereiste elektriciteitsbenodigdheden, kunnen wij op een uiterst eenvoudige wijze onze diensten aanbieden.

Onze retro foodtruck, samen met onze quiches bereid op grootmoederswijze, die bovendien op een verrassende manier worden gepresenteerd in combinatie met de door ons geselecteerde bijpassende wijnen zorgen voor een sensationele food experience!